VILEPOX EG-55/8M

sistem de rășină

Ignifugă de grad V-0, evaluat UL, bicomponent, întărire la temperatura camerei, fără solvent, rășină de încapsulare adecvat pentru piese turnate de diferite dimensiuni, pentru înglobarea componentelor.

VILEPOX B-11/VILTER P-15

sistem de rășină

Sistemul de rasina foarte reactiv la temperaturi scăzute (sub + 5 ° C). Poate fi utilizat în industria electrotehnică, pentru producerea de piese mici turnate, impregnarea bobinelor, adecvat pentru utilizare ca adezivi.

VILEPOX B-11/VILTER P-17

sistem de rășină

Sistem de rășină aproape limpede extrem de reactiv. Adecvat pentru articole mici, pentru producerea de muluri, impregnarea bobinelor și poate fi utilizat ca adeziv. A se evita supraîncălzirea din cauza reactivităţii ridicate.

VILEPOX DTK-11

sistem de rășină

Este ideal pentru realizarea componentelor electrice și de telecomunicații.
Prelucrabilitate confortabilă, costuri relativ scăzute.

VILEPOX DTK-12

sistem de rășină

Reactiv la temperaturi mai scăzute (de la +5 °C). Pot fi folosite în componente electrice industriale și de telecomunicații.

VILEPOX CNP-5 / CNP-6

rășină de turnare

Vâscozitate scăzută, activ la emperatura camerei, proprietăți generale excelente și rezistență la căldură, un bun material de umplutură umed, prelucrarea din punct de vedere tehnic este pozitiv.

VILEPOX HK-1 / HK-3

sistem de rășină

Sistem de rășini epoxidice, întărire la temperatura camerei, reactivitate scăzută. Utilizabil la o varietate de scară largă componente electrice și de telecomunicații, cu viscozitate scăzută, permite o prelucrare confortabilă.

VILEPOX HK-9

sistem de rășină

Sistem epoxidic cu întărire la temperatura camerei, vâscozitate medie. Uz extern, poate fi folosit la producerea de leduri, este reziztent la radiaţii UV.

VILEPOX NP-9 / NP-9LV

sistem de rășină

Adecvat sau producția de produse laminate din fibre de carbon sau  sticlă și la impregnarea diferitelor bobine, rezistent la temperaturi mari, întărire la temperatura camerei, dar necesită tratare ulterioară.

VILEPOX KT-5

sistem de rășină

Adecvat pentru uz extern, poate fi folosit la izolarea transformatoarelor şi unor componenete electrice.

VILEPOX NP-11

sistem de rășină

Ideal pentru realizarea laminatelor din fibră de carbon sau sticlă, pentru impregnarea bobinelor. Reziztent la temperaturi înalte pastănd starea şi forma, clasa F-H. Adecvat pentru realizarea unor mici componente electrice.

VILEPOX TC-24

sistem de rășină

Adecvat pentru a fi utilizat în interior la izolarea transformatoarelor, componente electrice, pentru realizarea unor mici componente electrice, reziztent la temperaturi înalte.