VILEPOX EG-55/8M

sistem de rășină

Ignifugă de grad V-0 , evaluat UL, cu două componente, întărire la temperatura  camerei, solvent de fixare rășină de încapsulare adecvat pentru piese de turnare de diferite dimensiuni, pentru a îngloba sau turnate.

VILEPOX EG-55/41

rășină de incapsulare

Ignifugă, cu două componente, intărire la temperatura camerei. Potrivit pentru diferite dimensiuni de magneti, bobine, transformatoare și alte piese.

VILEPOX PBU-102

sistem de rășină

Întărire la temperatura camerei, bicomponent, ignifug, sistem de rășină pentru componente electrice de tensiune medie și mică, transformatoare mici, condensatori, bobine de turnare. Potrivit pentru componente electrice mici şi medii.

VILEPOX U-361/40

sistem de rășină

Întărire rapidă la temperatura camerei, bicomponent. Sistem de rășină pentru componente electrice de tensiune medie și mică, transformatoare mici, condensatori, bobine de turnare.

VILEPOX U-234

sistem de rășină

Întărire rapidă la temperatura camerei, bicomponent, flexibil, ignifug, sistem de rășină pentru componente electrice de tensiune medie și mică, transformatoare mici, condensatori, bobine de turnare.

VILEPOX U-461/40

sistem de rășină

Ignifugă de grad V-0 , evaluat UL, bicomponent, întărire la temperatura  camerei, solvent de fixare rășină de încapsulare adecvat pentru piese de turnare de diferite dimensiuni, pentru a îngloba sau turnate. Rășină de compoziție pentru componente de tensiune mică si medie, transformatoare, condensatori, bobine de turnare.

VILEPOX UHF-1

sistem de rășină

Pentru încapsulare flexibilă a componentelor electrice, de exemplu: electromagneţi, transformatoare, condensatori și concepută pentru a face compoziția de rășină de turnare flexibilă.