AMERIN D-2

grund epoxidic – uz general

Grund epoxidic pe scară largă pentru sisteme de beton, sapa, de impregnare beton, precum și nisip de cuarț umplute cu diferite compoziții, de înaltă rezistență, nivelare suprafațe de beton și de pregătire a stratului epoxidic.

AMERIN D-2/GT

Grund epoxidic pentru suprafete mari

Grund epoxidic pentru sisteme de beton, șapă, impregnarea cu nisip de cuarț umplut cu diferite compoziții de înaltă rezistență, pentru productie şapelor şi a betoanelor epoxidice, eliminarea fisurilor, etc.

AMERIN D-2/SN

Grund colorat de rășină epoxidică pentru pardoseli

Aplicare: Ca grund pentru acoperiri subtiri, acoperirea straturilor vechi de răşina sintetică, realizarea pardoselilor decorative.

AMERIN D-2/R

grund de întărire rapidă

Grund epoxidic pentru sisteme pe beton, intarire rapidă – utilizat mai ales in situatii speciale, ex.: temperaturi scăzute.

AMERIN RMT

bază de umplere

Aplicație: bază pentru sistemele epoxidice, şapă de ciment, piatră artificială, pardoseli din rasini sintetice vechi, din ceramică și alte suprafețe de bază non-poroase • nivelare suprafațelor din nisip de cuarț umplut cu diferite compoziții de înaltă rezistență, pentru producerea mortarelor epoxidice și beton • îmbunătățirea focarelor din beton, eliminarea fisurilor, etc.

AMERIN E-1

pentru impregnarea betonului

Prin impregnare inbunataţeşte şapele din beton, suprafeţele din beton de o calitate mai slaba, etc.

AMERIN D-2/F

geund pentru industria alimentară

Grund epoxidic cu certificare pentru industria alimentară, folosit pentru suprafeţele din beton, şape. Adecvat pentru depozitele alimentelor uscate(catofi, grâu), acoperirea pardoselilor din beton.

AMERIN RM-4

grund pentru suprafețe de bază non-absorbante

Lucrări de fundație din piatră, pardoseli vechi din rășini sintetice, din ceramică și alte suprafețe de bază non-absorbante

AMERIN RM-5

grund anti-coroziv

Strat anti-coroziune pentru suprafețelor din fier și oțel, poate fi folosit ca amorsă inainte de vopsirea suprafeţelor metalice.

AMERIN RA-1

grund pentru asfalt

Materialele de acoperire flexibil pantru suprafeţele din asfalt. Amerin RA-1  crează o punte între asfalt și stratul de rășină. Excelent este de asemenea vopsirea marcajelor rutiere și a căilor de circulație.